ترفند آشپزی قسمت 1

۱۹ اسفند ۱۳۹۹
۰۹:۲۸:۲۶
simple
نظرات (0)

شل شدن خورش کرفس یا قورمه سبزی

با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.

 

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

 

 

 


اشتراک گذاری:
موضوعات مرتبط:
برچسب‌ها: ،
بازدید:

[ ]
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ساده و راحت است.