ساده و راحت ساده و راحت .

ساده و راحت

ترفند آشپزی قسمت 1

شل شدن خورش کرفس یا قورمه سبزی

با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.

 

برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

 

 

 


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ساعت: ۱۰:۲۸:۲۶ توسط:simple موضوع: نظرات (0)